Pak nu jou 20% korting!

In samenwerking met Amsterdam Training Centre hebben wij deze te gekke aanbieding mogelijk gemaakt.

Eiwitten Isolaat 90%.

Wij zijn het eerste merk dat zuivere Nederlandse eiwitten isolaat combineert met groene thee extract. Dit hebben wij gedaan omdat groene thee extract veel gezondheid- en stimulerende eigenschappen heeft.

Teatox 14-daagse kuur.

Onze detox-thee met 100% natuurlijke ingrediënten helpt jou met het ontgiften van jouw lichaam. Wij hebben een ochtend- en avond blend. Volg een 14-daagse kuur per 3 maanden of 28-daagse kuur per 6 maanden.

Vitamines & Mineralen.

Wil jij elke dag stralend de dag beginnen? Wij hebben een samenstelling van vitamines en mineralen die niet overdreven hoog gedoseerd zijn. Net genoeg ter ondersteuning van jouw veeleisende lichaam.

Compacte shakebeker.

Speciaal voor onderweg om mee te nemen een compacte shakebeker. Naast dat het er leuk uitziet is het ook nog eens praktisch… het lekt niet! Dus zeer geschikt om in je tas of rugzak mee te nemen. Ga jij shinen met je shakebeker?

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren of voor marketing doeleindes.  Meer info