Skinny Pineapples

Veelgestelde vragen

 • Kan ik eiwitshakes gebruiken tijdens de zwangerschap?

  Als je voor de zwangerschap het doel had om af te vallen met eiwitshakes dan is het een afrader. Het is namelijk niet verstandig om te diëten tijdens de zwangerschap, je kindje heeft namelijk voldoende vitamines en bouwstoffen nodig om zich optimaal te kunnen ontwikkelen. Als je fanatiek sport en de eiwitshakes gebruikt om te herstellen dan kan het geen kwaad. Een eiwitshake is een aanvulling en geen vervanging. Varieer elke dag met gezonde voeding zoals verschillende soorten fruit, groenten, granen en noten.

 • Wat is Teatox (detox thee)?

  Detox thee is een ontgiftende theemix van biologische kruiden die zijn samengesteld om je gewichtsbeheersingsprogramma te verbeteren in combinatie met een evenwichtige voedingspatroon en lichaamsbeweging. Onze Teatox is gemaakt van natuurlijke ingrediënten, maar iedereen is anders en kan daarom anders reageren op de ingrediënten. Controleer de ingrediënten indien je allergieën hebt. Raadpleeg hiervoor je arts bij twijfel.

 • Wie hebben extra vitamines nodig?

  Er zijn mensen die een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken. Denk aan:

  ? Vrouwen die zwanger zijn of willen worden.
  ? Vrouwen die borstvoeding geven.
  ? Vrouwen boven de 50 jaar.
  ? Mensen die niet voldoende buiten komen of veelvuldig hun huid bedekken.

  Daarnaast zijn er groepen die extra op hun eetgewoontes moeten letten vanwege een grotere kans op een vitaminetekort: (top)sporters, mensen die lijnen, ouderen, rokers, veganisten & vegetariërs, zieken en medicijngebruikers. Ook voor hen kan een multivitamine een goede aanvulling zijn.