Selecteer een pagina

Wij zijn Skinny Pineapples

Met Skinny Pineapples willen wij jou elke dag zelfverzekerd en sterk laten voelen. Naast gezonde voeding en voldoende beweging is extra ondersteuning voor je lichaam door middel van onze producten dé lifestyle voor een optimaal fysieke en mentale gesteldheid.

Wat wij bij Skinny Pineapples belangrijk vinden zijn transparantie, hoogwaardige en natuurlijke ingrediënten/producten. Onze producten hebben wij samen met de beste producenten van Nederland in sportvoeding en supplementen ontwikkeld. Zo zijn wij, en jij, verzekerd van producten van hoogwaardige kwaliteit en biologische waarde. Hierdoor kunnen wij jou maximaal helpen met het behalen van jouw doelen.

Doordat het gevoel en de resultaten relatief snel merkbaar worden zal je motivatie gaan groeien. Je gaat je zelfverzekerder, gezonder en sterker voelen. En dat gaat een positief effect hebben op alles wat je doet, en wilt gaan doen, in je leven. Jouw lichaam is immers je kostbaarste bezit. Zorg er dus goed voor!

  • Wei isolaat eiwitten 90.1% 90.1%

Uniek in z’n soort!

Op de Wei Isolaat zijn wij heel erg trots. Als eerste merk hebben wij bovenop de uitstekende kwaliteit Wei Isolaat van 90% ook Groene Thee extract toegevoegd.

Eiwitten met een hoge biologische waarde zijn belangrijk en effectiever voor het herstellen, en eventueel opbouwen, van spieren na een (zware) inspanning. Wil je ook je overtollige vet kwijtraken? Dan is een hogere inname van eiwitten raadzaam omdat de verwerking door je lichaam veel energie verbruikt. Hoe hoger de energieverbruik, des te meer vetverlies.

De Groene Thee extract zorgt voor een extra ondersteuning om vet te ‘verbranden’. Echt een top product die je moet hebben als je wilt afvallen zonder spierverlies!

Supplement als ‘versproduct’

Met Skinny Pineapples hebben wij een duidelijk doel voor ogen. Met hetzelfde gemak van supplementen, willen wij ‘versproduct’ supplementen op de markt brengen voor een gezondere ondersteuning van lichaam en geest.

Momenteel ligt er een concept klaar voor wederom een uniek product waar iedereen gek op gaat worden. Ja… dat durven wij te stellen omdat het een ‘gamechanger’ gaat worden. Wij zijn het nog niet tegengekomen en daarom een kans voor ons om te ontwikkelen. Beetje verklappen: Iets met… Watermeloenpitten.

De grootste worden is niet ons doel, wel de beste in het ontwikkelen van producten waar jij écht wat aan hebt!

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren of voor marketing doeleindes.  Meer info

0
    0
    Je mandje
    Je mandje is leegTerug naar shop