Selecteer een pagina

Wij zijn Skinny Pineapples

Hallo, wij zijn Yolanda en Michel. Met Skinny Pineapples Nutrition willen wij jou elke dag zelfverzekerd en sterk laten voelen. Naast gezonde voeding en voldoende beweging is extra ondersteuning voor je lichaam met onze producten de lifestyle voor optimale fysieke en mentale gesteldheid.

Wat wij bij Skinny Pineapples Nutrition belangrijk vinden zijn eerlijke en natuurlijke producten van hoge kwaliteit. Onze producten hebben wij samen met de beste producenten van Nederland in sportvoeding en supplementen ontwikkeld. Zo zijn wij, en jij, verzekerd van producten van hoogwaardige kwaliteit en biologische waarde. Hierdoor kunnen wij jou maximaal helpen met het behalen van jouw doelen.

Doordat de resultaten merkbaar worden zal je motivatie gaan groeien. Je gaat je zelfverzekerder, gezonder en sterker voelen. En dat gaat een positief effect hebben op alles wat je doet, en wilt doen, in je leven.

Uniek in z’n soort!

Op de Wei Isolaat zijn wij momenteel heel erg trots. Als eerste merk hebben wij bovenop de uitstekende kwaliteit Wei Isolaat van 90.1% ook Groene Thee extract toegevoegd.

Eiwitten met een hoge biologische waarde zijn belangrijk voor het herstellen, en eventueel opbouwen, van spieren na een (zware) inspanning. Wil je ook je overtollige vet kwijtraken? Dan is een hogere inname van eiwitten raadzaam omdat de verwerking door je lichaam veel energie verbruikt. Hoe hoger de energiebalans, des te meer vetverlies. Maar je moet natuurelijk wel gezond blijven bewegen.

De Groene Thee extract zorgt voor een extra ondersteuning om vet te ‘verbranden’. Echt een topproduct die je moet hebben!

Op naar een ‘versproduct’…

Met Skinny Pineapples Nutrition hebben wij een duidelijk doel voor ogen. Met hetzelfde gemak in gebruik als supplementen willen wij ‘versproducten’ op de markt brengen als aanvulling en ter ondersteuning van lichaam en geest naar behoefte. 

Momenteel ligt er een concept klaar voor wederom een uniek product waar iedereen gek op gaat worden. Ja… dat durven wij te stellen omdat het een ‘gamechanger’ gaat worden. Wij zijn het nog niet tegengekomen en daarom een kans voor ons. Iets met… Watermelon 😉

De grootste worden is nooit ons doel geweest, wel de beste in innovatieve productontwikkeling en dit naar jou te brengen.

 

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren of voor marketing doeleindes.  Meer info

0
    0
    Je mandje
    Je mandje is leegTerug naar shop