(1 customer review)

Multivitamins

Multivitamins

 8,00

60 tabletten (60 gr)

  • Vitamine en mineralen
  • 1 tabletje per dag
  • Geen overdreven hoge dosis
  • in een handig plat doosje
Category:

A Skinny Pineapples Vitaminepilletje a day, keeps the doctor away!
Je hebt maar 1 vitamine pilletje per dag nodig voor de ondersteuning van je gezondheid. Een evenwichtig supplement speciaal ontwikkeld voor mensen die midden in de kracht van hun leven staan!

Je bent de hele dag druk bezig, je bent constant nieuwe informatie aan het verwerken. Nog nooit heeft een generatie zoveel impulsen gekregen op een dag als wij. En toch moeten wij het allemaal in ons opnemen en verwerken. School, stage, werk, vrienden/vriendinnen, kinderen, fitness, hardlopen, social media bijhouden, etc etc.

Allemaal nodig voor een leuk en gezond leven, maar het eist wel een hoop van je lichaam en hersenen. Daarom hebben wij een speciale multivitamine die je hersenen en lichaam optimaal ondersteunen!

We hebben geprobeerd om de pilletjes zo klein mogelijk te maken en we hebben ze een gladde structuur gegeven, zodat je ze gemakkelijk kunt doorslikken.

Met deze verpakking kun je 60 dagen vooruit

Additional information

Weight 0,06 kg
Dimensions 10 × 2 × 8 cm

1 review for Multivitamins

  1. Khalid

    Multivitaminen in 1 tablet, geen gezeik meer met meerdere potjes en tabletten per dag. Gewoon simpel, handig en krijg al mijn aanvullende vitamines binnen. Betere prijs-kwaliteitverhouding ga je niet vinden!

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren of voor marketing doeleindes.  Meer info